God fortsättning!

Som motsats till julens flängande, slappade vi, familjen, hemma under nyår. Lilljäntan kastade in handduken vid sjusnåret och jag och sambon kämpade att hålla oss vakna till tolv med att kolla på Scrubs-avsnitt.

Vi åt iallafall lite fint. Hummer. 3 stycken.

Väckte sambon som hade somnat och vi gick ut till balkongen för att kolla på fyrverkerispektaklet. Det small högt, men lilljäntan sussade gott. En halvtimme senare gjorde vi henne sällskap och däckade.

Det får bli såna nyår ett tag framöver, men sen får det bli lite klackar i taket!

Därefter har vi mest använt oss av alla julklappar som lilljäntan har fått. En skränig bil som låter när man trycker på knappar tycker lilljäntan är kul och visar några sköna dansanta moves när den låter.

Vi köpte en pulka, man måste ju passa på när det kommer snö. Nu ska vi se till att hennes minne selektiviseras och hon kommer säga att "på vintrarna var det alltid snö när hon var liten......."

Nu ska jag ner till tvättstugan och se hur mina
otvättade jeans har klarat sig. De höll sig ovanligt länge. Det trodde jag inte. Mina andra par har överösts med spyor, mat och urin. Alltså, inte av mig. Lilljäntan.

Men nudiesarna har undkommit allt, tills idag. Då jag av någon anledning missade ställa koppen med kaffe på bordet och allt rann ner på nudiesarna. Det var ändå dags, fast jag hade sett fram emot att flytthjälpa en kompis med dem byxorna på. För att få ännu mer slitning.

Men det är som det är. Man ska vara försiktig när man dricker kaffe......


Kommentarer
Postat av: Madzia



God fortsättning! :)



Låter ändå ganska skönt, med tidig natt...klackarna i taket, det kommer o kommer!

Själv lyckades jag med bedriften att vara hemma o sen lugnt på nyårsdan vakna "pigg&glad", första gången på länge utan enorm seghet o baksmälla. :D

Det när andra led av gårdagens firande hehe...



Anyway ett gott 2009 tillönskas er alla :D

2009-01-06 @ 10:58:16
Postat av: Tobbe

Visst är det en skön, men lite konstig, känsla!?



Tack detsamma! =)

2009-01-07 @ 00:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback