Pussteknik

Under lilljäntans sjuka period överöste vi henne med kramar och pussar. Det har hon, trevligt nog, tagit efter och kramar och pussar oss så fort hon får tillfälle till det.

Men vi måste försöka förändra hennes pussteknik.

Luta fram med dimmiga ögon och öppen mun är väl inte sådär jätteokej....

Bra påsk och galen fotboll

Det har varit en bra påsk också!

Bilder skulle jag kunna sätta in, men kanske någon annan dag.

Igår måste jag ha sett en av de mest galna fotbollsmatcher jag nånsin sett - det var ganska uppgiven inställning från början när Liverpool skulle vända ett 1-3-målsunderläge på bortaplan. Men ett frisparskmål och halvtveksam straff 30 minuter senare så ledde Pool med 2-0 och det var match igen.

Sen i andra tryckte Chelsea på och tack vare en målvaktstabbe och brassefrispark så stod det 2-2. Nåväl, ett mål till av Pool och det är match igen, tänkte jag. Men Pool kommer ingen vart och Chelsea kontrar in ett mål. Kört! Skickade sms till brorsan och gratulerade honom. När jag skickade iväg så skjuter Lucas ett slumpskott som studsar på en Chelseaspelare och in i mål. Jaja, tröstmål iallafall. Sen direkt efter trycker Kuyt in ett till mål med huvudet och det är match igen!

Vad händer?!

Liverpool försöker etablera ett tryck, men istället kontrar Chelsea in mål igen och nu måste det väl vara avgjort? Skickar sms till brorsan och säger att jag grattar först när det är slut. Och det tog slut. 4-4.

Och det är alltså mellan två fotbollslag som för det mesta brukar sluta med 0-0, 1-0 eller 1-1 som bäst. Nu blev det sammanlagt 12 mål på två matcher! Helt galet!!!

Helt galet, men en fantastisk match för oss fotbollsälskare! (Hahahaha!)

Bra dag!

Idag har det varit en riktig bra dag!

Soligt vårväder, sambon bakade syltkakor, träffa M&A på Wadköping café, lek på stadsparken med lilljäntan, hem och fixa balkongen, grabbarna kommer på besök, en flaska öl och Liverpool vinner med ett mål i slutminuterna.