Helger är den nya vardagen

En fartfylld helg.

Direkt efter jobbet i fredags släpar vi med kidsen till badhuset. Det är ett litet projekt vi håller på med nu i familjen. Vi ska åka till Egypten om några månader och där finns det massa pooler att bada i. Så för att få kidsen förstå vad som gäller i närheten av pool, så hänger vi på badhus.

Ett par timmars plaskande och lillgrabben fick låna ett par simglasögon av en snäll tjej. Fast han satte på sig dem bak och fram. Det var två spännen som satt fast i simglasögonen - det ena var över lillgrabbens ögon och det andra var under. Han ställde sig vid kanten och satte händerna på höfterna. Såg ut som en superhjälte och jag bröt ihop av skratt.

Nästa dag var det Skojlandet i några timmar. Vi har varit där ett par gånger tidigare, men bara som mest ett par timmar. Nu var vi där i över tre timmar och det tog. Både på kropp och knopp. Kidsen ville testa hinderbanan och ville prompt att jag skulle följa med.

Så vi baxade oss förbi stora pelare, försökte ta oss över ett uppblåsbar hinder och jag pushade fram kidsen och skrek "we are not leaving anyone behind!!" och till sist var det repstege som inte var anpassad för vuxna. Det var nog inte tanken heller, men repen skar in rätt så bra i fotsulorna. Till sist var det rutschkana ner och kidsen ville göra det igen och igen och igen......

Söndagen ägnades åt hemmafix. Lillgrabbens rum blev klar en gång för alla. Det var baxa alla banankartonger upp till vinden och en sväng till IKEA för att fylla på hans rum med viktiga saker som rullgardin och krukväxter.

Det ska faktiskt bli lite skönt med arbete imorgon - då kan man ju koppla av lite......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback