Full, full, full rulle

Ujujuj..

Nu har man kommit tillbaks till jobbet efter dryga halvårets pappaledighet. Hjärnan har legat i dvala och helt plötsligt kastas man in elevgruppsdiskussioner, iup, åp, schematekniska frågor, planering, SO, ämnesansvar och yadayadayadayada. När man kommer hem helt utpumpad, så är det inte precis så att man kan slänga sig i soffan, lägga fötterna på bordet och öppna en öl för avkoppling.

Utan det är, om möjligt, ÄNNU mer rulle och det är blöjbyten, logistik med matlagning och barnunderhållning, tvagning av kidsen och nattning, röja kök och barnrum och sen ska man kanske tvätta eller fixa andra saker som ska fixas. 

Och när minstingen kastar in handduken för kvällen och klockan närmar sig läggningsdags för oss vuxna också, ja, då är det inte mycket tid över till bloggande eller andra saker inom området rekreation. 

Men man kan inte ha det bättre. Fortfarande stannar hjärtat till när man ser på kidsen eller när de ler mot en. Det kanske inte är så att man slår klackarna i taket när lilljäntan vaknar 4 på natten och inte vill somna om i sin säng. Men det är få saker som är mysigare när lilljäntan somnar om nöjt med huvudet på min arm. Det spelar ingen roll hur dagen har varit när man kommer hem och lillgrabben spricker upp i ett leende när han ser att jag är hemma.

Jag är hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback