På barnfronten intet nytt

Barnet i sambons mage behagar inte komma ut. Hyreskontraktet gick ut i förrigår och nu har vi skickat ansökan om tillstånd till vräkning. Ytterligare två veckor till det och vi får hoppas att det inte dröjer så länge.

Vi trodde att det skulle vara som med lilljäntan som kom åtta dagar innan beräknad förlossning. Så hela maj har vi liksom förberett oss att det kan komma snart. Vi har köpt syskonvagn efter att ha briefat hela syskonsvagnsmarkanden med att kunna få in den genom porten. Den är inte så bred, om man säger så. Så till sist köpte vi den smalaste syskonvagnen där båda kan ligga/sitta bredvid varandra. Vi ville inte ha en som de ligger över/under varandra. Lite trist att inte se varandra.

Vi har packat BB-väskan som har stått vid bokhyllan sen mitten av maj. Nötmixen och chokladen som finns där som lite nödproviant ifall det blir utdraget som förra gången har vi ätit upp och köpt nytt ett par gånger.

Men det är som det är. Bara att fortsätta att vänta. Den där chokladen i BB-väskan ser ju god ut.......

Kommentarer
Postat av: Therese

Att förlita sig på den första barnet kan man nog aldrig göra. Minns mina två. den första, grabben, kom 7 dagar före beräknat medan den andra, tjejen, kom 7 dagar efter beräknat (skrämd av morfar, enligt honom själv. Det är tydligen bara och vänta...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback