Inkassera en födelsedagspresent

För snart två år sen fick jag en 30-årspresent - fribiljett till en Liverpoolmatch tillsammans med brorsan. Nu är det dags att inkassera den presenten och imorgon flyger jag och brorsan till England för att kolla på en av årets största matcher; Liverpool-Everton. Ungefär som AIK-Djurgården fast snäppet värre.

Ska bli skitkul, fast det känns konstigt att lämna familjen om än bara för fyra nätter. Det är inte första gången - åkte ju till norge för en skolresa i våras, men det känns konstigare nu. Lilljäntan är ju mer medveten om vad som händer omkring henne och det händer mycket, så man är ju lite orolig över att missa något stort.

Nåväl, imorgon flyger jag och brorsan. Vi köpte de billigaste flygbiljetterna vi kunde hitta och det innebär att vi ska mellanlanda i Zürich och tillbringa fem timmar där. Men hellre fem timmar än två-tre. Då kan man iallafall åka in till stan och kolla runt lite, än att stanna kvar på flygplatsen och irra omkring i menlösa tråkiga taxfreebutiker.


Sen är det sightseeing i Liverpool i två dagar innan matchen smäller av på måndag kväll. Förhoppningsvis blir det en vinst så man kan sova gott, sen flyga för att mellanlanda i Zürich igen för att ta igen det man missade första gången man var där och därefter Arlanda för att sen ta första bästa resa till Örebro så att man kommer fram innan midnatt iallafall...


Men kul kommer det att bli!


Kommentarer
Postat av: En som läser din blogg...

från en stad inte så långt från Liverpool. Hoppas ni får det skojj. :)

2009-01-17 @ 17:24:55
Postat av: M.

Så är pappaledigheten inledd!

2009-01-18 @ 11:12:25
Postat av: Madzia



najs! nu blev den resan av hehe.. o Zürich är en finfin stad! haft turen o få se den 2 ggr..inom loppet av 2 mån men men...(Hade möte där så bo/äta/sightseeing på tsp m.m.=gött!)



Hoppas resan blir bra!

2009-01-18 @ 12:09:04
Postat av: Mitta

Trevlig resa!! Hälsa bror..Kraaam

Postat av: Tobbe

Till en som läser min blogg: En internationell läsare! Kul! =)



M; Ja, är det inte sånt pappaledighet är till för???



Madzia: Nja, Zurich var inte lika glad mot mig - berättar mer sen!



Mitta: Får göra det i efterskott!=)

2009-01-21 @ 21:39:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback