Vad gör man på alla hjärtans dag nuförtiden?

Lite skillnad är det ju. Nu när man har barn. Det går liksom inte att göra det där lilla extra omtänksamma som man kunde göra förr. Nu har man knappt tid att tänka längre än nästa dag. Men vi hann iallafall komma överens om att inte köpa något till varandra, utan bara vara tillsammans och göra saker. Men vad?

Först pratade vi om Gustavsvik, ett badställe. Lilljäntan är ju förtjust i att bada, men det kändes lite väl tidigt med att utsätta henne för äventyrsforsar och jättevågor.

Lek- och buslandet funderade vi på och när vi kollade upp deras hemsida att det var gratis för barn under ett år så kände vi oss manade att passa på. Lilljäntan fyller ju år nästa vecka och då är det för sent.

Så dit åkte vi idag och ja. Det var kul, om man bortser från alla andra barn. Hyfs förekommer inte riktigt och föräldrarna hade väl pungat ut massa riksdaler för sina barn för att kunna få ett par timmars ro med kaffe och Aftonbladet. Det satt hur många som helst sådana på fikaplatserna. Lilljäntan var förtjust i bollhavet och att krypa runt bland mjuka leksaker. Studsmattan var också en hit.

Till sist kände vi föräldrar att det var dags att ge upp och begav oss hemåt. Nu liger damerna i sovrummet helt däckade och snart ska jag fixa ordning ett par hemmagjorda pizzor för kvällen. Tydligen ska vi se melodifestivalen ikväll och det blir som det brukar bli. Jag slår ut med händerna, skakar på huvudet och säger; "vad är det här???"


Kommentarer
Postat av: Johansson

Jag har uppgifter från säkra källor att du headbangade till Heat, och skrek "Iiiiii" åt Måns Zelmerlöv.

2009-02-16 @ 19:39:44
Postat av: Tobbe

Vi har ju pratat om det här - sluta vara så bitter över att Amy Diamond inte gick vidare...

2009-02-17 @ 19:24:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback