Fotbollstankar

Man hann delvis kolla på Liverpool igår. De har varit ett ljus i det kompakta fotbollsmörkret för mig under hösten med AIK:s skrala spel och allt tjafs om Norlings avgång eller inte. Man kanske borde kolla åren innan och se hur det gick när man kickar en tränare. Det blir aldrig bra och AIK behöver Norling.

Iallafall, Pool har ju efter en skakig inledning verkligen visat att man vill vara med i guldstriden från början och lyckades bland annat vinna mot Man United (äntligen!) och Chelsea borta (ÄNTLIGEN!!). Man tänkte att matchen mot Spurs borta skulle kanske vara lite svårt efter deras oavgjorda turmatch mot Arsenal så att de fick en självförtroendeboost.

Efter en halvtimme av matchen slutade jag oroa mig. Liverpool var ju helt överlägsna och ett måls inledning var verkligen i underkant. Men Redknapp har ju sålt sin själ till djävulen och efter en enda målchans så vann de över Pool med 2-1. Vad i helvete hände!? Men, men det är bara att gratulera Spurs och deras fans. Det ser ju fortfarande bra ut för Pool, men det är nu det gäller. United och Chelsea har satt igång maskineriet och de måste hänga med nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback