Det årliga julklappsbytet och slutspurten

Igår samlades vi, grabbar med respektive, för det årliga julklappsbytet. Eftersom förra årets regler var både krångliga och röriga, bestämde vi oss för nya regler som även dem var i början krångliga och röriga.

Tjejerna, min sambo och M:s flickvän var frustrerade över oss grabbars trögtänkhet och ifrågasättande av turordningen med följande regler, men det är som det är. Vi måste lufta våra misstänkligheter och verbalt undanröja alla former av misstänkt uppgjordhet och att reglerna inte är till vår nackdel.

Till slut kom vi överens om turordningen och reglerna. Två tärningar var i centrum och för att kunna få en julklapp och byta den, måste man slå tärningarna så att de visar likadana siffror. Alltså 1-1, 2-2 eller 3-3 och så vidare. Under en viss tidsgräns som ingen visste om. Det kunde alltså sluta när som helst.

Efter en lång rafflande uppgörelse, så slutade det med att jag fick två kökshanddukar och en tapaskokbok. Helt okej.

Natten blev lite tung på grund av en stackars liten flicka som hade ont, men som förhoppningsvis repar sig snart och det var inte en glad och pigg Tobbe som studsade till jobbet idag.

Men det är sista dagen idag. Ett par timmar till för städning och undanröjning, sen väntar 8 månaders pappaledighet.

Spurten nu!!

Kommentarer
Postat av: Branting

En tapasbok som din käre flickvän köpt så vad menade du med uppgjort??

Postat av: Tobbe

Nu hänger jag inte riktigt med....?

2008-12-20 @ 19:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback