Intensivt spelprogram

Dagarna rullar på. Förr i tiden kunde man, när man kom hem, slänga av sig skorna och landa på soffan för att njuta av lite avkoppling.

Nuförtiden är det en bebis som väntar och det är tvätt, laga mat, diska, städa och säkert nåt mer som nehövs göras då.

Igår var det en sådan dag. Kom hem, tog över bebispasset efter att sambon hade heroiskt passat henne hela dagen och fick då tillfälle att sova igen lite förlorad sömn. Givetvis passar Hedda på att bajsa och det var bara att byta blöja, sen blev hon hungrig och då är det bara att mata henne. Till sist somnade hon till lite grann och då passade man på att plocka undan lite och sätta igång med tvätten.

Kollade klockan och tänkte ut en plan. Beställa hem fotbollsmatchen IFK-AIK, springa ner till tvättstugan och slänga in tvätt. Titta på matchen, medan jag underhåller Hedda. Biter i läppen när AIK släpper in två billiga mål första kvarten. Biter ännu hårdare i läppen när AIK får ena storchansen efter den andra och får inte in bollen i mål. Den där målvakten Christensen är en vägg! Medan Örhlund behöver skaffa linser... Bojan var bra. Men AIK är uddlösa framåt och tabbar sig i försvarspelet ett par gånger.

Halvtid. Lämna Hedda till sambon. Springa ner till tvättstugan för byta tvätt och hänga upp tvätt. Springa upp igen, lagom till andra hallvlek som var en enda lång plåga i ineffektivitet.

Det där stressade man för.

Ikväll är det Liverpool-Chelsea. På torsdag AIK-Djurgården. Det här spelprogrammet inför fotbolls-EM tar kål på mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback