Snart High score...

Sen vi blev två som bodde i ettan, så har vi funderat fram och tillbaka om att flytta till en större lägenhet. Diskussionerna tog sig till en ny nivå när vi fick reda på att vi skulle bli tre längre fram. Jag trivs med ettan och undrade om inte det skulle gå att flytta dubbelsängen in till väggen på sovalkoven, så skulle det nog säkert få plats med en spjälsäng bredvid.

Min sambo var inte så exalterad över idéen.

Man kan ju tycka att det är bra med en liten planlösning när man har barn. Då tappar man ju aldrig dem ur sikte. Att ständigt ha koll på dem och se direkt ifall det är fara å färde i närheten av dem.

Kan tänka mig att sambon fortfarande inte blir exalterad över den tanken.

Så vi började leta efter en större lägenhet. Först till och med hus, men dem tankarna lade vi åt sidan ganska fort. Till slut fick vi ett napp på en trea i norr. Jag gick på lägenhetsvisning och var ganska nöjd med hur det såg ut. Intresse anmäldes och en vecka senare fick vi besked att vi fick den!

Så här går det undan. Sambo, kommande tillökning, köpt en kombibil och så en trea. Vuxenpoängen bara ramlar in. Bäst att sätta sig ned en stund och hämta andan....


Kommentarer
Postat av: pepo

Livet är inte slut bara för att man har blivit lite vuxnare. Jag blir aldrig riktig vuxen av olika anledningar; 1. dricker inte kaffe (:P) 2. Lika barnslig 3. älskar festa. Ja där ser man att man är sig lik. Puhhh..;)

2007-09-05 @ 18:01:52
Postat av: piggelin

Haha... Kul att ni fann lägenhet i Norr.. Det är lugn område och barnvänligt:D
Grattis återigen!

Postat av: Tobbe

Pepo; Kanske det. Men dem där spontanutgången som slutar med att man somnar på handfaten verkar bli ett minne blott... =)
Piggelin: Jo, sambon har ju bott där tidigare, så vi behöver ingen karta däruppe.. =)

2007-09-05 @ 23:08:49
Postat av: BigB.

Inget fel i att växa och att bli vuxen.. Slippa undra vad man ska göra varje dag, veta att man har att göra i 18 år framåt *skrattar rått*
Festa kan man göra ändå, lite lugnare bara men den vägen har vi ju redan vandrat =)

2007-09-06 @ 08:19:20
URL: http://brantings.blogg.se
Postat av: Mika

Grattis å välkommen till Norr....Fler å fler som blir "grannar" :D Vart ska ni bo? Nyfis...hehe Ha en skön helg! //Marika

2007-09-06 @ 13:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback