Det är över nu

Det var nästan precis ett år sen vi satte igång med planeringen för dagens konferens om att höra i skolan. Vet inte hur mycket jag bidrog med egentligen, men lite kan man nog ståta med och det är också rätt så trevligt att nu kunna lägga den här konferensen till handlingarna och hoppas att det har väckt några tankeställare hos de 450 deltagare som kom.

Efter dagen hann jag med ett träningspass. Testade ett jympapass och man kan säga att det var ett program som de flesta deltagare verkade vara vana vid förutom jag då. Instruktören hojtade och som en given signal ändrade alla sitt rörelseschema och jag stod som ett fån och försökte definiera ut vad armar och ben skulle ta vägen. Det var ett tufft pass. Det känns i kroppen om man säger så.

De följande två dagarna ska alla, som jobbar inom den myndighet jag jobbar i, träffas för att dels fortbilda sig inom vissa saker, men främst socialisera sig och passa på att träffa personalen från de andra skolorna i Sverige. Det ska bli kul, men just nu är jag så trött att jag är tveksam till om jag håller mig vaken till det nya favoritprogrammet - Boston tea party....

Kommentarer
Postat av: oscarh

Vad tyckte du om han pedagogen som pratade strategier, ljudnivåer buller på konfen (å tänk nu på att man kan googla sig till den här tråden innan du svarar...)

2007-10-30 @ 15:31:56
Postat av: Tobbe

Hahaha!
Han var duktig. Egentligen handlar hans föreläsning mycket om att hur man håller ordning i klassen vilket i sin tur ger lägre ljudnivå i klassrummet. Mycket basic, men ändå nyttigt att höra det ibland...

2007-10-31 @ 22:33:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback