Mörkare tider och tröttare elever

Det märks mycket väl att det är mörkare tider. Morgonlektionerna här på skolan är inte att leka med. De elever som verkligen kommer till den första lektionen har, mentalt, inte lämnat sängen än. Ibland är man allvarligt oroad över deras livsstatus, så man får peta lite i dem för att upptäcka livstecken och pusta ut när de väl rör på sig.

Det har varit full rulle idag och med det här mörkret, så är man lite extra trött. Det värsta är att man inte får några sympatier alls från arbetskollegerna, dels för att de har samma sak och dels så påpekar de att det kommer bli mycket värre för mig snart. Tack för uppmuntringarna.

Bästa på fotbollsgalan igår var, i särklass, intervjun med den stupfulle ifk-målisen Bengt Andersson. Å andra sidan, karriären är över och handskarna ligger på hyllan. Ingen mening att spara på drickat då.

Annars var den lika tråkig som vanligt. Verkligen nydanande att skicka Dogge och Tomten till nåt mästerskap. De klagar väl inte, men produktionen går verkligen på gamla inslag. Sparka produktionsledningen, in med något nytt!

 


Kommentarer
Postat av: Johansson

Jag tyckte ungefär likadant om Fotbollsgalan. Den var väl inte direkt dålig, och man slapp hemska uppträdanden av Magnus Hedman, som jag fortfarande drömmer mardrömmar om.

...men den var urbota trist, och Dogge/Tomtenreportaget var ju bara ett mähä.

Nu är jag förresten inte kär i Frida Östberg längre utan Hannah Marklund, den norrländska präriens gudinna.

2007-11-13 @ 18:40:18
Postat av: Tobbe

Damfotbollen har förlorat sin glans sen Malin Moström slutade....

2007-11-13 @ 22:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback