Poker boot camp

Nu på lördag ska jag till Götlaborg och spela poker. Det är en tävling för teckenspråkiga och sammanlagt 100 spelare ska gnugga sina knölar och försöka roffa åt sig så många marker som möjligt. Trogna läsare vet om att jag till en början var lite tveksam om jag skulle dit. Mitt pokersjälvförtroende var inte så högt efter ett antal misslyckade drag på nätet.

Men jag har sakta men säkert börjat kravla mig upp igen. Först så vann jag en freerolltävling som var i anslutning till turneringen i Götlaborg. Därmed så behövde jag inte betala min andel av prispotten utan kunde få vara med gratis. Sen har det gått hyfsat bra med att spela med grabbarna. Jag har inte vunnit, men det har inte varit några katastrofala förluster. Nu har jag börjat lite försiktigt med nätpokern och vann en sit'and'go-spel igår.

Som Rocky Balboa i filmerna, så är det stenhård träning. Man sitter och spelar med pannband. Man går genom hur man ska spela och pressar sig själv till det yttersta för att folda en AA när man sitter emot två kungar på floppen.

Fast framför allt så ska det vara glädje. Det ska bli kul att åka dit och spela på en casino. Det har jag aldrig gjort förr. Man kan nog inte lägga alltför stora krav på en, poker kan spela spratt med en och det känns lite dumt att försöka tugga fragda innan turneringen börjar och sen åka ut i första rundan.

Men det ska inte hända mig. Då gör jag som jag brukar göra när jag åker ut först. Går därifrån och svär så att det osar.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback