Många omöjliga uppdrag

Lugn dag. Har mest gått omkring och försökt lösa ett par problem som har dykt upp. Annars så har större delen av högstadieeleverna åkt till Götlaborg för att utsätta sina balanssinnen för vådligt bruk. Vi andra sitter kvar här och harvar. Ska skriva några dokument och planera så att en grupp elever blir nyfikna och vill veta mer om Bibeln.

Snacka om Mission Impossible.....

Dock är det bara drygt fyra timmar kvar tills man får lite långledighet. Gott det. Ska bara ta det lugnt, förmodligen blir det en lightversion av Not so extreme home makeover hemma. En dubbelsäng ska försöka tryckas in i vår lilla etta.

Snacka om Mission Impossible...

Sambon kommer hem ikväll. Som jag sade tidigare, så är det inte en dag försent. Blir så att vi gör nån trevlig maträtt och sen ska vi försöka samsas om att hyra en film som vi båda vill se.

Snacka om Mission Impossible.

Äh, vi får väl hyra två som vanligt och somna till varsin film...

Kommentarer
Postat av: Cia

Haha, du är rolig du Tobbe
och du verkar faktiskt otroligt kär i din sambo när man tittar på det föregående inlägg som du har skrivit och det är ju jättebra. När kommer nästa steg då? *fniss*





2007-05-16 @ 14:22:05
Postat av: Tobbe

Det var ju det jag sa - köpa dubbelsäng.... =)

2007-05-16 @ 15:49:51
Postat av: Johansson

Hoppas det blir nån action i sängen i motsats mot andra som köper en dubbelsäng i förhoppningar..;)

2007-05-16 @ 19:45:28
Postat av: AnnaMaria Y

haha jag o sambon har likadan problem när det gäller filmer, vi har OLIKA smak nmär det gäller film.. ibland somnar jag i soffan när han ser på den, eller tvärtom.. ha ha ha!

Postat av: Tobbe

AnnaMaria; Ja, det var ungefär det som hände också... =)

2007-05-18 @ 11:41:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback