Lite tid över för blogg

Först nu har man några minuter över. Igår var dagen ett enda långt lopp med att hinna saker. Lektioner, möten, middag, O'leary's och sen var klockan halv elva på kvällen. Helt sanslöst.

Och det blev ju inte precis bättre av att AIK fick stryk av Djurgården. Det ser fortfarande inte bra ut. Vissa moment kan de spela ut och ta över matchbilden, men fortfarande så brister det i över hela matchen.

Tre veckor kvar för eleverna. Nu har en klass åkt iväg på klassresa, en annan klass är upptagna med utländskt besök och kvar står jag med mina färdigplanerade lektioner. Hallå? Någon som vill lära sig om flyktingproblemet? Bibeln och Abraham?

Göteborg då. Det gick bajs med pokern. Fick få bra händer att spela med och så här i efterhand, så är man ju ganska självkritisk med hur man spelade. Men det var ändå sammantaget en rolig upplevelse. Det var första gången jag var på ett casino och fick uppleva atmosfären. Och, tja, det var inte Las Vegas-klass precis. Som M sa, det var ingen större skillnad mot Lisebergs spelhall. Men ändå kul. Att spela med riktiga dealers som var benhårda på hur man betade var en upplevelse.

Som sagt, det gick dåligt - åkte ut på 60:e plats nånting av 97 spelare. Gick all-in med en K-10 eftersom jag hade få marker och var tvungen att gambla. En synade med A-Q och fick A-Q på floppen också. Min enda räddning skulle alltså vara en knekt som gav mig stege, men inte fan kom det nån knekt. Nåväl, så är det med poker. Skicklighet krediteras, men man måsta ha flytet med sig och det hade inte jag.

På kvällen kom vi grabbar överens om att nu är vi på resa och därmed på semester och därmed finns det ingen morgondag och därmed stöp jag på en madrass på golvet med sovsäck klockan fem på morgonen. Och därmed mådde jag som förtjänat hela söndagen....

Kommentarer
Postat av: BigB.

Kan tala om för dig att min måndag inte var nån höjdare heller, men så är jag 5 år äldre också ;)

Postat av: Madzia

Låter underbart det där med Gbg! Synd att jag missade hela partyn med att sitta på en stämma i Växjö...som för den delen oxå var rätt kul =) Men bra att du lever livet ibland även om det får sina konsekvenser med måendet dagen efter ;) Kramis

2007-05-29 @ 23:12:28
URL: http://www.nogg.se/madzia
Postat av: Tobbe

BigB; Och så var du ledig också på måndagen... ;)
M; Ja, det var skitkul! Och man får ju passa på att leva livet medans tid finns... =)

2007-05-30 @ 11:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback