Bloggtorkehelg

Mycket att göra och fint väder påverkar frekvensen av blogginlägg från min sida. Kan nämna det att efter en lång lång vandring i möbelmisär och madrassprovandet, så har jag och min sambo äntligen slagit till med en dubbelsäng. Hemkörning beställdes efter att ha förstått att det är ganska svårt att bära en 160x200 cm resårbotten på axeln in i en buss. Så idag kommer den och vi ska ägna kvällen åt att skruva ihop sängstommen och få ut lite frustrationer.

Annars har helgen inneburit en hel del utomhus. Lördagen spelade vi lite minigolf, kvällen var det öl och en hel del skrikande och "det är inte sant!" när vi tittade på matchen. Några reflektioner utav matchen -

* Undrar om man avbröt matchen på grund av bristande säkerhet efter den första inkräktaren eller efter de två andra som sparang in sen? Borde de inte också få sin beskärda del av skam och skuld?


* Den första inkräktaren borde vara perfekt för en antialkoholkampanj - drick 15-20 öl och sen bli hatad av en hel nation. Vågar du ta risken?


* Så mycket skriverier om Poulsen innan matchen att svenskarna skulle vara försiktiga med att inte provoceras av Poulsen. Totti, Káka och Gattuso log nog i mjugg efteråt.


*  Vilken jävla match det var. En av de bättre jag har sett på länge. Om den inte hade slutat som den gjorde, så skulle den ha varit en tidlös klassiker - oavsett sluresultat.


På söndagen var det allmänt slappande med grillad mat ute i solen. Riktigt trevligt. Fast vissa måste nog förstå att man inte alltid kan vara med överallt och får ta det som det är. Och även kunna vara tacksam för det man får också.
Jaja, nog sagt om det. Nu ska jag hem och montera ihop en dubbelsäng.


Kommentarer
Postat av: Madzia

jah... vilken match! :P Vi satt i en mindre lokal (typ size a la K18 men inte lika lång) o såg på matchen på sån där "bioduk"... gissa om att det var diskussioner efteråt! =) Ajjah... på ons, next step!

Postat av: Jacob

En annan sat ju ute i Lillsved och förbannade över att
kanal nio inte fanns tillgänglig.
För att citera en av tolkarna "hur kan man sända matchen på en kanal som inte finns? "

2007-06-04 @ 22:36:52
Postat av: Tobbe

Madzia; På onsdag gäller det. Orkar de ladda om?
Jacob; Haha, skyll er själva som har styrelsemöte ute i nowhere... ;)

2007-06-05 @ 09:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback