Teambuilding på engelskt vis

Det har väl inte undgått någon sportintresserad att det har varit rubriker om Liverpool. Nu är det olika rapporter om vad som egentligen hände, men det som man kan ta för sanning är att under ett kort träningsläger i Portugal gick det lite överstyr. Craig Bellamy, en hetsig walesare, ville att norrmannen Riise skulle upp och sjunga karaoke. Riise ville, som en sansad nordbo sig bör, inte ställa upp, vilket ledde till en dispyt mellan de två som skällde på varandra.

När det var sängdags, så kände Bellamy att han inte riktigt var färdig med diskussionen och sökte upp Riise. Av någon anledning hae han med sig en golfklubba. För att slå övningsslag efteråt eller för att betona allvaret när han skulle prata med Riise, låter vi vara osagt.

Medan de två hade sitt, så söp flera andra riktigt ordentligt och poliser fick inkallas. Detta fick givetvis stora svarta rubriker överallt och man pratade om kris i klubben. Att man dessutom skulle möta Barcelona borta spädde på den redan heta soppan.

Ändå syntes det inget osämja när man stångades mot Barcelona idag. Visserligen släppte Liverpool in det första målet, snyggt nickat av Deco. Men, steg för steg, tog man kommandot i matchen och Bellamy nickar in kvitteringen precis före halvtid, som chockar den mäktiga Barcelona. Men det allra bästa var ju Bellamys målgest - en golfsving!


I den andra halvleken kontrollerade Liverpool matchen och kontrade in ett ledningsmål genom Riise som fick passning av Bellamy! Därmed så vann Liverpool överraskande borta mot mäktiga Barcelona.

Det är så här engelska lag har teambuilding. Man åker bort till ett soligt land, super ner sig och bråkar sinsemellan och vinner sen en svår bortamatch tre dagar senare. Andra nationella lag åker på fjällsemester eller till något kloster för att bounda, men nu ser ju vi att det är det engelska sättet som gäller!

Kommentarer
Postat av: BigB.

*skrattar* Ja jäklar vilken trevlig vinst =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback