Alla hjärtans dag

Elever går omkring och delar ut ut godishjärtan till alla.

Trevligt!

Även om just jag inte är så förtjust i godishjärtan, men tanken är det viktigaste!

Kommentarer
Postat av: J

Hmmmm ja vissa har det bra som får godis o blommor o sånt på alla hjärtans dag... Alla hjärtans dag är ju överreklamerat jippo.

2007-02-14 @ 09:44:28
Postat av: Anonym

Jag hoppas verkligen att alla får och att det inte sitter någon mobbad stackare i ett hörn utan varesig allahjärtansdagkort och godishjärtan.

Personligen så ser jag gärna att denna överreklamerade, av detaljhandeln påhittade dag slopas. De personer man tycker om kan man väl uppskatta dagligen istället för en dag om året?

2007-02-14 @ 09:51:59
Postat av: Tobbe

Ok, så det handlar inte alls om att ni är lite småbittra eller så? ;-)

Jag kollade upp det. De besökte varje klass och delade ut till varje elev. Dessutom tog de sig tid att besöka expeditionen, kökspersonalen och städarna.

2007-02-14 @ 11:36:52
Postat av: J

Jag säger som Tony Rikardsson... jag är inte bitter.

2007-02-14 @ 12:26:10
Postat av: Johansson

Vad säger T om sånt här då?

Kan du med gott samvete säga att sånt inte förekommer på din skola?

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=617475

"Jag är den enda i min kompiskrets som inte har någon att skriva ?älskar dig puss o kram? till. Den värsta tiden på året är året runt! Men den absolut värsta dagen på året är alla hjärtans dag."

2007-02-14 @ 13:25:54
Postat av: Madzia

wohoj vad ni var anti idag =) Jag var lite det oxå men samtidigt, det är upp till varje skola att göra ngt bra åt denna dag. En skola hade ju studiedag för att det hade gått för långt. På skolan där jag praktiserar nu ordnade Kamratstödjarna fint, delade ut ett kort till V AR J E elev och alla, (elever + personal) fick fika o det räckte tycker jag. Alla var med...ingen utan..
Sen har Tobbe rätt, samla ihop ett gäng o ät ngnstans. Eller ha en riktig myskväll för dig själv och ÄLSKA dig själv! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback