Stentunga fjät

Nu är den där perioden då det är så svårt att gå upp. Man ser bara mörker omkring sig. Klockan tickar på och man vet att man måste gå upp nu ifall man ska hinna göra allt. Ändå totalvägrar kroppen att lyssna. Hellre ligga kvar i sängen med ett varmt täcke över sig. Det krävs en enorm kraftansträngning att resa sig upp. Nästan som att knäböja 100 kilo.

Två snabba mackor, en snabb dusch, en snabb genomkoll på nyheterna och en snabb cykeltur till jobbet.

Till sist ett lugnt och fint luciatåg med ljus som sprider värme. Natten går verkligen stentunga fjät, men det är bara en vecka kvar till lite efterlängtad ledighet....

Kommentarer
Postat av: Cissi

Jag gör mitt bästa att få upp dig när klockan ringer...men du är verkligen inte hjälpsam =) Puss

2007-12-13 @ 10:12:12
Postat av: J

Haha.. du får spruta lite vatten på honom så att han kommer upp. :)

2007-12-13 @ 10:21:42
Postat av: Nova

Häng i där! Nedräkningen kan börja....:)

Postat av: Branting

Cissi: Ett förslag! Sätt en spotlight i ansiktet på honom med timer, säg att ni skruvar upp den på väggen bredvid så han måste gå upp för att släcka den ;) Då är han ju redan uppe, heheh.. O så får han sitt efterlängtade morgonljus likaså..

2007-12-13 @ 18:43:11
URL: http://www.brantings.blogg.se
Postat av: Tobbe

Efter alla år när man gick ut med hunden på morgonen, så har jag inga problem med att somna om efter att ha gått upp en stund. =)

Förresten får Cissi skylla sig själv när hon ligger där så varm och gosig. Hon gör ju inte heller sitt för att gå upp.. =)

2007-12-13 @ 22:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback