Julpysselskräck

Det har varit både längtan och bävan inför den här helgen. Längtan till ett härligt spa, men också lite bävan inför den första advent. Då skulle vi plocka fram julsakerna och pyssla. Trogna läsare vet om att jag inte är ett fan av pyssel och jag funderade ut olika flyktplaner för att slippa, men det började i fredags då vi gick upp till vinden för att hämta lådorna. Givetvis var de längst in och längst ner, så efter några svordomar och utbristningar likt "Nu ger jag upp!" och "Ge mig julpynt nu!" så hittade vi dem till sist.

I lördags kväll plockade vi fram några nakna tomtar som vi skulle dels måla dem och klä dem. Jag har aldrig förstått mig på varför allt ska vara så smått? Det är ju skitsvårt att måla två små ögon inom ett ytterst litet område. Först skulle vi måla tre kritvita tomtar. Min tomte fick fyllenäsa och en kaststjärna i blod på pannan. Till slut enades jag och sambon att jag grundar, så får hon ta findetaljerna. Så här fina blev dem!



Sen skulle vi klä på två tomtar och snitsa till dem lite. Vi gav in oss på varsin tomte och jag kan säga att ifall ni inte ser vem som har gjort vem, så är det min med den stärkta halsduken (fråga mig inte hur det blev så) och med dem pupillstora haschögonen.



Så var den missionen avslutad.

Idag har vi fixat och donat lite med lägenheten. För varje helg så blir den en aningens bättre! Förhoppningsvis räcker det med pyssel för en lång tid framöver....

Kommentarer
Postat av: Johansson

Svider det?

2007-12-03 @ 12:49:33
Postat av: oscarh

haschtomte?

2007-12-03 @ 15:12:41
Postat av: Nova

Sweet!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback