Svettig bussresa

Vi bestämde oss för att ta bussen till Stockholm för att åka på kryssning. Vi skulle komma fram tio i fem och har alltså över en timme på oss att ta två tunnelbanestationer till båten. Vid E4-leden började problemen. Det var köer efter köer. Svettdropparna vid tinningarna rann ner i samma takt som bussen sniglade sig fram. Halv sex kom vi fram till Cityterminalen och vi kastade oss in i en taxi skrikandes att vi ville till båtterminalen inom en kvart. Max.

Han körde som en idiot. Idiot som att bryta det mesta inom trafikregler som finns för att få oss fram till båtterminalen. Vi kom terminalen kvart i och precis då incheckningen ska stängas. Slängde fram massa dricks till chauffören ifall någon skrev ner taxins bilnummer och skickar böter framöver. Sprang fram till incheckningen i en surrealistisk situation där alla gick lugnt utom just vi, rödflammiga och svettiga.

Men vi hann!

På själva båten var det precis så lugnt och avslappnande som vi ville ha det. Massagen var jätteskön. Ibland kunde man känna att just det partiet kommer det göra lite ont när hon trycker till det lite, men det var aldrig så farligt. Sambon köpte massor av hudvårdsprodukter. Själv nöjde jag mig med två par kalsonger.

Igår kväll kom vi hem. Avslappnade och lugna. Speciellt efter en mördande tråkig tågresa.

Nu ska jag iväg. På ett roligt uppdrag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback