Tandläkarbesöket

Jag har haft lite problem med mina framtänder ett tag. Sen jag var, ptja, 12-13 år så har jag haft plastbeläggning på mina framtänder för att dölja en enorm glugg mellan mina framtänder. Den har ju således några år på nacken och börjat påverka tandköttet så att det har dragit sig lite tillbaks. Inget märkvärdigt nu, men kan bli värre framöver.

Därför bestämde jag och tandläkaren för att ta bort plastbeläggningen och lägga in ett nytt skonsammare samt ha ett litet mellanrum mellan tänderna för att skona tandköttet.

Tandläkaren inleder med att säga; Det kommer inte att göra ont. Yeah right.

Jag är inte bekväm med att ha fyra händer i mitt mun. Dessutom med det där jäkla uttorkaren som gör att man får sandtorr bakistunga. Först slipade dem bort min gamla plastbeläggning. Efterlite blod och smärta, så ville dem att jag skulle se hur min riktiga glugg ser ut.

Jag knäckte Thore Skogman så jävla lätt.

Efter den skräckscenen så började dem lägga på nytt. Jag vet inte riktigt vad dem använde för borrar. Min utsiktsplats var inte den allra bästa, men nån borr med vattensprut hade tandläkaren och kan väl bara säga att duschen i morse var ganska onödig. Därefter slipades och borrades det. Sen visades resultatet för mig. Inte så pjåkigt. Glugg finns, men inte så farligt.

Hela tandläkarsessionen avrundades med att hosta upp pengarna. 1833 spänn! På kvittot stod det också hur mycket som täcktes av försäkringen. 210 kronor. Man blir så tagen av deras generositet.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Bad du inte tandläkarna att vinkla till spegeln så att du kunde se ordentligt när 4 nävar var i din mun ;)

2006-09-22 @ 08:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback