Halvtid

Fy fan!

Jävla skithalvlek det var! Spelarna uppträder som korpspelare. Eller. Det var elakt sagt mot korpspelarna! Blir förbannad över det tafatta spelet och att man vägrar inse att en sorts taktik inte fungerar. Blir man högt pressad och förlorar boll hela tiden på egen planhalva - så skicka bollfan iväg då!!!!!!

Aaarrgh!!!!!

Kommentarer
Postat av: Mattias

ÄNTLIGEN!!!

2006-09-26 @ 21:17:12
Postat av: BigB.

PISS var förnamnet!!!

Postat av: oscarH

Tobbe, kallas inte det att tro på sin spelide? Något som jag inte tycker vi hade så mycket av när vi lirade i korpen.

2006-09-26 @ 22:45:43
Postat av: Tobbe

Oscar:
Jo, men man måste som spelare och ledare våga under en match att ändra sig och spela annorlunda om man märker att det inte fungerar. Ju längre matchen höll på och man stod fast vid sin taktik, ju mer ängsligare spelade AIK och kunde i stort sett aldrig bygga riktigt bra anfall - då faller ju hela idén.

2006-09-27 @ 08:17:18
Postat av: oscarH

men (och nu lämnar jag AIKs lidande för en mer allmän diskussion om taktik i fotboll, se det som balsam för själen eller nåt) är ett taktikbyte verkligen rätt metod för att bota ängslighet? Tryggheten ligger väl i organisationen och planen och att därifrån kunna improvisera. Och det finns ju två alterntiv varför resultatet blev dåligt, en plan kan vara dålig eller så kan den vara dåligt utförd. Är svaret B så kanske inte lösningen ligger i att byta plan utan att förbättra genomförandet.

pch jag har fortfarande ingen TV så jag sitter i mitt elfenbenstorn och har åsikter utan att ha sett AIK spela i år. :)

2006-09-27 @ 13:17:02
Postat av: Anonym

Norling är väl den tränare som mest i Allsvenskan har anpassat sin modell efter motståndet? Där alla andra har grävt ner sig och sagt att vi spelar vårt eget spel, så har Norling specialstuderat moståndarna in i det minsta. Visst har han väl en grundfilosofi hur fotboll ska spelas, men visst skulle han spela annorlunda mot Barcelona borta, än Häcken hemma?

2006-09-27 @ 18:13:59
Postat av: Tobbe

Lite mediaprat det där. Norling har en spelidé. Bygga upp splete bakifrån och inte sparka upp bollarna. Nu med två dagar efter, så förstår jag mer och mer att han hårdnackat håller den hela matchen genom. Han vill tro på den och det ska smitta av sig till spelarna. På långt sikt kommer det göra det. Men det var onekligen frustrerande att se fotbollen i tisdags.....

Det är nog inte bara Norling av alla tränare i världen som skulle spela annorlunda mot Barca borta än Häcken hemma. Tror du att José Mourinho skulle spela likadant mot Barca borta än Tottenham hemma? ;)

2006-09-28 @ 08:27:22
Postat av: oscarH

är det bara jag som skulle längta efter att se mourinho spela mot barca? Ser hur de randiga tar av sig UNICEF loggan och ställer sig på rad för att få glidtackla ......

2006-09-28 @ 17:33:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback