Nästan som Camp David

Det är egentligen ett sånt ställe man ska vara på när man har styrelsemöte. En plats där inget kan distrahera bort en. En plats där man är helt isolerad från civilisation och service. Det enda man kan göra är att genomföra mötet fullt ut och tillsammans försöka bena ut hur vi ska jobba framöver.Det är väl så Camp David fungerar för USA:s president och hans stab. Fast skillnaden är väl att hela världen tittar på dem. För oss visste väl bara våra närmaste knappt var vi var.

Vi var inte ens i Arboga. Vi var på ett öde campingområde 1,5 mil utanför Arboga. Fatta vad borta vi var. På kvällen försökte vi slå ihjäl tiden med lite vegetarisk lasagne. Inte ens köttfärs fanns där! Till sist avrundade vi med plumpspel, som jag givetvis vann, och jag var tvungen att döva hela ångesten att vara så borta från civilisationen med lite whisky.

Fast själva mötet var spännande. Många nya saker som vi kom fram till och förhoppningsvis blir det något av dem. Vi är lite i startgroparna för många omvälvande saker.

Lite jobbigt är det att man inte har fått chansen att vila ut. Är riktigt trött och en intensiv arbetvecka väntar. Bara att hålla ut hela veckan ut och sen en veckas ledighet som man tacksamt tar emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback