Halsgrejen

Det gick mycket fortare än vad jag trodde. Blåstressade mig från jobbet för att på några minuter hinna till sjukhuset för att träffa en specialist angående halsgrejen. Väl på plats med enorma svettfläckar under armarna och flämtande andetag blev jag hänvisad till väntrummet. Där fick jag vänta i 40 minuter. Det var tacken för att man försöker passa sjukhusets tider.

Läkaren var trevlig. Jag är nästan stammis där. Var tvungen att operera min sneda nässkiljevägg för två år sen och då var det samma läkare. Han konstaterade efter att tagit prov (spruta in i halsen - aj!) att det troligtvis var en halscysta. Provet skickas till patologen och efter tre-fyra veckor ska jag få svar på att det är så. Troligen blir det operation sen.

Jag gillar inte operationer och speciellt inte att vara sjukskriven i över en vecka. Blir så rastlös då. Men när det händer så får jag se till att sysselsätta mig med något. Typ hyra en helvetisk massa filmer.

Kommentarer
Postat av: BigB.

Kommer ner med spelet när det väl är dags!! Så du får snygga tummar :P

Postat av: Tobbe

Ja, det är det enda chansen du har för att kunna slå mig. Opererad och sjukskriven.... ;)

2006-11-07 @ 17:45:03
Postat av: Madzia

Film, spel och ev böcker?! Kanske fördjupa dig i ngn såndär djup bok om livets mening osv, eller om det tragiska som händer barn i världen med men gott reslutat som "Pojken som kallades för Det"... åhh.kommer på massa tips.. ;P Själv håller man sig till kurslitteraturen, vad annars i dessa tider?!

2006-11-07 @ 20:12:16
Postat av: Tobbe

joo, men inte lika kul efter fyra dagar... Funderar dock på tajma in med köpa en fet box att se och radera bort några dagar....

2006-11-07 @ 21:08:08
Postat av: BigB.

Därhar jag nåt! Sagan om ringen trilogin... eller Vänner säsong 9 & 10 ;) fast det kanske inet riktigt är din grej...

2006-11-07 @ 21:14:24
URL: http://brantings.blogg.se
Postat av: Wergeland

Ja, jag är ju alltid upptagen *mutter mutter*

2006-11-07 @ 21:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback