Gott ändå!

Det var som väntat. AIK gjorde sin plikt och med över 30 000 på läktaren så var det en folkfest oavsett hur det än skulle gå.

Ikväll har jag mest tagit det lugnt och varit väldigt trött. Gårdagen bjöd på en trevlig dag och kväll. Tjejen kom oplanerat hit. Morsan bjöd på 3-rättersmiddag till oss, mina syskon med deras respektive. Senare på kvällen drog vi ut till en pub där flera sammanstrålade med oss. Vi bröt upp ganska tidigt, men kul hade vi.

Imorgon ska jag på ett tolkseminarium här i Stockholm. Heldag där, sen åka hem till Örebro på eftermiddagen och äntligen få sova i min egen säng. Gästsängen jag sover i är lite för mjuk för mig. Plus att den "bara" är 90 cm bred, så jag är ju livrädd för att ramla ner så fort jag vänder på mig.

Kommentarer
Postat av: Ullis

AIK har gjort en underbar säsong,,vi får vara nöjda iaf...visst sved det lite när det kom upp att Ellos ledde mot Aporna...men vi kommer igen;)

HA en bra vecka!

Kram Ullis

2006-11-06 @ 08:30:08
Postat av: BigB.

Jäklar vilket drag det var!! Det där måste vi göra fler ggr nästa säsong, eller varför inte åka på nån R.L match, stå o frysa i 13 lager kläder ;) Tack för igår, det var verkligen annorlunda att "sitta" på östra än stå på norra =) Positivt alltså... Ses kanske på station, försökte boka om tidsmässigt men fan heller =( Ses i veckan, tjena!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback