Lite rörigt inlägg

Det har varit några intensiva dagar. Kom fram till Bosön i onsdags efter en stunds virrande i området och mötte upp de andra deltagande. Vi utnyttjade det goda vädret med en fotbollsmatch på gräset. Det märktes väl på en att man inte har rört en fotboll på ett bra tag. Det var inte Ronaldinhoklass kan jag säga. Inte ens upp till en division 8 spelareklass kom man till.

Nä, jag var bedrövlig. Men som alla vet, har man inte klass så får man använda motivation istället. Så det var bara att springa och kötta så att benpiporna sjöng. Resterande dagarna ägnades åt möten, mycket korvstoppning i början gjorde att man nästan storknade. Det är ju mycket roligare att prata själv än att lyssna på andra. Iallafall när jag själv pratar. Det vet ju alla att jag kan, vet och tycker bäst. Lite intressant var det dock att lyssna på andra.

Idag har man betat av vissa ärenden om hur man ska jobba. Därefter åkte jag hem till föräldrarna och uppträdde god son. Ätit lite och är så seg, bara att koppla av med lite svullande medel. Imorgon ska jag kolla runt lite i stan efter fina kläder, sen ska vi syskon förbereda kvällen till mors ära. God mat och dryck skall det bli.

Nu ska jag stänga av datorn....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback