F&F

Jag har alltid gillat Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. När de breakade på allvar med High Chaparal och hittat sin nisch med ironisk humoristisk värme och nyfikenheten på udda människor och platser, har jag följt deras programkarriär. Några dippar har det allt blivit. Speciellt den tredje omgången av 100 Höjdare! kändes bara som att försöka kräma ut dem sista stålarna från den programserien, istället blev det mycket roligare att se vilka gäster som var med.

Och därav skapades nog Ett herrans liv som, i mitt tycke, är ett dundersuccé. Flera av gästerna är ju också personer har figurerat i Filip och Fredriks listor över komiska inslag genom tiderna. Tommy Körberg, Dr Alban och Göran Persson, men ändå lyckats få dem att ställa upp i programmet som är mycket värme men samtidigt också lite obehagliga frågor som gästerna måste svara på. Men det bästa är ju alla scener som dem gör. När Lill-babs skulle gå in i ett tv-spelaffär och försöka snacka jämnt med dem som jobbade där var riktigt roligt. 

Så länge de hittar på nya finurliga saker ska det bli kul att se på. Risken blir väl att inom 5 år att idéerna sinar och folket vill ha en annan sorts humor som inte alls tilltalas av dem. Eller att de får prestationsångest och inte riktigt kan leverera material längre, utan att det går två-tre år innan det händer något. Titta bara på Killinggänget....

Kommentarer
Postat av: elon

Nu gör ju Killinggänget saker på enskilda håll, och gruppen är vilande, men när de levererar, så levererar de.

2006-05-12 @ 15:42:25
Postat av: BigB.

det är sant det där, risken finns och det inom en snar framtid. De är juprecis som vå rgeneration väldigt ironiska i sin humor och et älskar man ju!
Coolt när de var på träningsarenan, heheh...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback