Trött-attack

Helt plötsligt får man en trött-attack och bara gäspar hela tiden. Krävs lite kaffestimulans snart. Det måste ju bero på den intensiva gårdagen. Massa jobb, vikarieinhopp, möten, träning efteråt med stenhård konditionspass (eller ja, för min del iallafall) sen hem och käka. Därefter hem till P för att kolla på fotboll. Bli frustrerad över alla sumpade målchanser och se Pool åka ur Champion's leaugue. Hem halv elva och fixa matlåda till idag. Ärtsoppa till lunch - no way! Ska ta eftermiddagens lektioner och ett möte, sen hem och bara softa hela kvällen. Kanske våga sig på att lägga sig tidigt?

Kommentarer
Postat av: Mackan

Tja
Fan vad gött att Pool åkte ur och det var med dunder och brak oxå. Dom skulle ju inte ens varit med i årets CL om dom inte fått en fribiljett.
Tjao

2006-03-09 @ 19:06:01
Postat av: djurgårdaren

benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...benfica...!!!

2006-03-09 @ 23:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback