Irritationsmoment

Ett par saker gjorde mig irriterad idag när jag var i stan. Egentligen borde jag inte vara sån. Jag menar, solen skiner. Jag är ledig. Jag sover ut. Jag har inga speciella tider att passa och stressa mig upp för. Jag borde egentligen bara gå runt, le som en fånig idiot och kanske till och med våga mig på ett par hoppsasteg.

Ändå brinner jag och blodådrorna får pumpa. Det måste vara för att jag stod över kaffet till frukosten. Jag måste dricka kaffe på morgonen. Annars blir jag lite arg.

Till sakerna.

Jag ser dem överallt. Männen som envisas ha strumpor på när man har sandaler. Men varför!!?? Hela syftet med sandaler går ju till spillo när man har strumpor på. Jag köper strumprona om man har skor, tycker inte heller att det är fräscht att gå utan i skor, men sandaler!? Så gick jag och gnisslade tänder för.

Den andra, om man jobbar i affär, oavsett genre, så bör man åtminstone ha en viss servicetänk i sig. Man behöver inte storma fram till kunden, utan bara bekräfta att man finns där och är redo att hjälpa till. Jag vet inte, har aldrig jobbat i affär, men mina erfarenheter som kund borde räcka till den insikten. Så när man går in i en affär eller kiosk och ser affärsinnehavaren sitta vid datorn och tar absolut ingen notis om mig. Denne signalerar; Du är inte viktig. Du är niente. Surfa på Lunarstorm är mycket viktigare för mig. Tacka fan att man vill handla där då. Jag går därifrån riktigt jävla irriterad.

Nu är jag hemma. Ska dricka kaffe och lugna ner mig.

Kommentarer
Postat av: BigB.

Så sant så, en enkel nick åp bekräftelse är A och O i en viktig kundrelation, ett glatt "hej" ännu bättre =) Då vet kunden att det finns hjälp att få OM han/hon vill ha hjälp.

Postat av: ElinLeticia

Dom med strumporna är kanske pappor? Det finns en oskriven lag som säger att pappor har rätt att ha strumpor i sandalerna...och hawaiiskjortor (men det är en annan historia)

2006-06-29 @ 22:17:53
URL: http://elinleticia.blogg.se
Postat av: Tobbe

BigB: Så sant, enklare kan det inte vara. Behövs det verkligen utbildning till sånt?

Elin; Jag lovar. De var i alla åldrar... Hawaiiskjortor vet jag inte, däremot det där med att ha pikéskjortor instoppade i shortsen... *rys*

2006-06-30 @ 00:11:51
URL: http://tobbert.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback