Ny termin, nya tag

Första jobbdagen är alltid ett helvete. Inte bara att det är segt att helt plötsligt jobba i åtta timmar efter att inte ha gjort nånting som kan kallas "att göra nyttiga saker" i 2,5 vecka. Det är dessutom helt omöjligt att kunna sova anständigt natten innan. Lyckades somna vid, ptja, tre?, halv fyra...? Lika givet som att Zlatan muttrar åt svenska journalister, så försov jag mig.

Kom bara några minuter försent efter att ha hoppat över frukosten. När man ändå bara ska sitta och lyssna på olika föreläsningar, så är det väl ok att stå över lite mat. Men ska man ha undervisning och måste vara skärpt, då måste jag ha mat i mig. Annars är toleranströskeln låg och man ska helst inte glömt göra läxan, för då får man räkna med lite utbrott och slängda stolar.

Nytt schema fick man idag. Flera lektioner den här gången - perkele! Min sköna torsdag har försvunnit, då jag bara hade två lektioner på morgonen och resten var tomt. Hade min sköna planeringstid, där jag ägnade mest åt att socialisera mig med en kopp kaffe som stadigt sällskap. Man kanske får lite mer gjort den här terminen då. Inte helt fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback