Zlatan måste brinna

Zlatan, Zlatan, Zlatan. Det händer alltid någonting kring honom. Efter att ha varit bänkad på grund av tjafs på träning, så ska han ta chansen att visa hela världen vem han är och så blir han utvisad efter 18 minuter. Det är inte ok. Det är inte bra. Å andra sidan. Zlatan måste brinna. Han måste ha den där tändvätskan som gör att han kan utföra dem sanslösa dribblingarna, målen, passningarna och klackarna. Det medför också att han kan snedtända ibland. Göra de fula bensaxarna, knuffarna, skallningarna, armbågarna.


Det är både på gott och ont. Det kommer att hända flera gånger framöver att han klantar till det. Men det kommer desto fler gånger då han slår oss alla med häpnad och gör oss handfallna och kära i hans fotbollskonster. Det gör mig absolut ingenting att han har en svacka just nu och är lite i obalans. Juventus får inga sympatier från mig - dessutom verkar det vara rätt så klart med Scudetton för Juve. Det viktigaste för mig är att han kommer i form till VM. Där ska han visa hela världen vem han egentligen är.


Zlatan måste brinna - annars blir han bara en ordinär Mattias Jonson.....

Kommentarer
Postat av: elon

Jag ser ingen utvisning i det han gjorde. Totti överreagerade, och det mellan Dacourt och Zlatan är väl kanske gult, men inte rött.

2006-02-02 @ 11:21:14
Postat av: elon

igen..Det är Dacourt som springer fram till Zlatan för att provocera. Allt handlar ju om att Roma försöker provocera Zlatan, och det Zlatan gör är att hålla om huvudet på Dacourt för att han ska sluta. Höna av en fjäder som vanligt.

2006-02-02 @ 11:29:02
Postat av: Tobbe

Har inte sett själva händelsen, men vet Tottis divalater. Å andra sidan så kommer Zlatan aldrig klara av att hålla huvudet kallt i såna här situationer - för mycket eld innanför bröstet.

2006-02-02 @ 14:20:22
Postat av: BigB.

Håller med er båda, en höna av en fjäder men Roma gjorde det ju av taktiska skäl, en Zlatan i obalans kan man få utvisad o därmed få övertag på Juve =)
Bara nu inte våra VM motståndare tänker i samma banor!!
Zlatan blir kung, kung över VM!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback