VM-sammandrag

Man är inte ung längre. Förut kunde man spela tv-spel i dygn. Det räckte med några energidrycker för att kunna hålla ut. Vi var ett gäng igår med sikten på att avsluta VM i fotboll. Men tyvärr hann vi bara fram till semifinalerna, när klockan visade halv fyra och man hade spelat dem sista matcherna i sömnen i stort sett.

Detta ledde ju också till en hel del skrällar - varken Argentina, Frankrike eller Italien klarade sig vidare till slutspel. Brasilien åkte ur mot Saudiarabien i åttondelen. Saudiarabien! Semifinalerna visar att det är väldigt otippade gäng som figurerar där; Saudiarabien (Saudiarabien!), Kroatien, Kamerun och Sydafrika. Kan också tillägga att många matcher i slutspelet har varit tråkiga 0-0-matcher. Tröttheten gjorde nog sitt, men en skärpning krävs från alla parter och försöka se till att dem återstående matcherna blir en sprakande tillställning.

Kan det bli ett afrikanskt land efter alla år?

Men först ska vi fira en kompis födelsedag. Fika och allmänt snack innan fotbollen smäller igång. Grattis på födelsedagen, J!

Kommentarer
Postat av: J

Tackar!!!!

2006-02-12 @ 14:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback