Stressigt töcken

Sov inget vidare i natt. Det är nog orsaken till att hela dagen har varit som ett stressigt töcken. Vikarieinhopp, några telefonsamtal, lektioner och ett utvecklingssamtal har jag hunnit med hittills. Är beredd på att åka hem och stupa i säng, men när jag ändå har träningskläderna med mig så är det lika bra att köra en omgång på gymmet.

Hörs sen..

Kommentarer
Postat av: Johansson

gnäll gnäll gnäll gnäll

Det är inget annat på den här bloggen;). Prata om dina 14 veckors semester istället..:)

2006-12-01 @ 14:26:21
Postat av: Karlsson

Var är du, Tobbe!? Saknar dina inlägg!! (strunt i Johansson)
Apropå ditt inlägg om lärarutbildningen tidigare i veckan. Du tycker att det varit tufft. Samtidigt går det inte att komma ifrån att andra utbildningar är bra tuffare, så lärarutbildningen är en av de slappare utbildningarna som det ser ut idag. Framför allt ämnesdelen har blivit ett enda stort skämt.

2006-12-03 @ 12:26:20
Postat av: Tobbe

Man tackar för att ens inlägg är efterlängtade.. Däremot vet jag inte om jag håller med dig ang lärarutbildningar. Jag nämner ju att det fanns moment som var lätta, eller slappa som du säger, men det gällde inte ämnesutbildningen som låg på Stockholms universitet med deras lärare och kurser. De moment jag pratar om handlar mest om pedagogik och didaktik på Lärarhögskolan som kunde vara lite diffusa med mål och examinationskrav.

Men det kanske har förändrats nu. Trots allt, så är det snart sex år sen jag gick där.....

2006-12-03 @ 16:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback