Ordna ett eget mål

Träningen igår gjorde susen. Man kom hem pigg och redo att ta sig an kvällens bestyr som mat, tvätt och disk. Hade till och med lite svårt att somna igår. Så blir man återigen något som katten har släpat in när man är på jobbet. Nåja, så farligt är det inte. Här rullar det på. Rättat massa böcker och förbereder nu tre olika prov som ska avverkas innan julavslutningen. Många tror att de kan slappa den sista veckan på höstterminen, men inte mina elever. De ska piskas ända fram till julavslutningen!

På eftermiddagen ska vi göra ett studiebesök på tingsrätten och delta på en rättegång. Ska bli spännande och förhoppningsvis ett bra mäl, där det kommer lite meningsskiljaktigheter och framför allt så hoppas jag att rättegången verkligen genomförs. Det har inte hänt med mina besök, men det är ganska vanligt att mål ställs in och det blir inget av, trots allt jobb man har lagt ner.

Händer det mig, så ska jag tammefan fixa ett nytt mål med mig som tilltalad!

Kommentarer
Postat av: BigB.

Hahahhah, dina elever måste älska dig som tusan för att du e så go att du tänker på deras framtid när det e sista veckan :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback